TPI_Control_HUS_kiinteistot_Erkki_Tulokas_300x350.jpgHUS-Kiinteistöt – Energiatehokkuutta ja vakautta lämmön talteenottojärjestelmän kunnostuksella

"On tärkeää, että kumppani joka osoittaa suuntaa, katsoo kokonaisuutta sekä energiatehokkuuden että toiminnan vaatimusten näkökulmasta: laitteiston mitoituksesta vakauteen. TPI:stä olemme saaneet hyvän kumppanin, jonka osaaminen näkyy palvelun tuotteistamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä."

Erkki Tulokas
Tekninen isännöitsijä
HUS-Kiinteistöt

Lue koko asiakastarina

TPI_Control_Jukka_Teerimaki_Sampo_300x360.jpgSampo – Lämmönsiirtolaitteistojen ylläpidolla säästöjä ja tyytyväisiä vuokralaisia

"Aivan kuten meilläkin, myös TPI:llä on matala organisaatio, siksi yhteistyö on helppoa ja päätöksiä saadaan tehtyä nopeasti. Kysymyksiin vastataan vuorokauden sisällä, ja TPI:n ote on hyvin kokonaisvaltainen: ei välitetä vain omasta osuudesta vaan katsotaan kokonaisuutta, mikä auttaa meitä pitämään kiinteistöjämme mahdollisimman hyvässä kunnossa."

Jukka Teerimäki
Kiinteistöpäällikkö
Sampo 

Lue koko asiakastarinaTPI_Control_Jarmo_Pulliainen_Caverion_300x350.jpgCaverion Oy -Lämmönsiirtojärjestelmien huollolla ja optimoinnilla säästöjä ja tyytyväisiä kiinteistöjen käyttäjiä

  

"Vältymme turhilta kunnostusinvestoinneilta ja voimme todentaa, että tehdyt toimenpiteet ovat olleet hyödyllisiä. Meillä on myös raporttien avulla hyvä näkymä tulevaisuuteen."

Jarmo Pulliainen
Asiakkuuspäällikkö
Caverion Oy 

Lue koko asiakastarina 

Valmet Automotive - Autojen valmistusprosessi vaatii toimivan jäähdytysjärjestelmän

valmet_automotive.jpg

Valmet Automotive on kansainvälinen autoteollisuuden luotettava kumppani, jonka asiakaslupauksen keskeisiä alueita on korkea laatu, suorituskyky ja asiakastyytyväisyys. Tämä vaatii autojen valmistusprosessilta toimintavarmuutta, jonka yksi edellytys on toimiva jäähdytysjärjestelmä. Valmet Automotive on käyttänyt menestyksellä TPI Controlin asiantuntemusta tuotannossa tarvittavien jäähdytysjärjestelmien kunnostuksissa, optimoinneissa ja käyttöönotossa.

Lue koko asiakastarina.

Katri Valan lämpöpumppujen jätevesisiirtimet ja Salmisaaren kaukojäähdytys merivesisiirtimet

helsingin_energia.jpgTehokas energiantuotanto ja sen toimintavarmuus ovat osa Helsingin Energian jokapäiväistä toimintaa. Se varmistetaan muun muassa hyvällä laitosten ja niiden järjestelmien kunnossapidolla. Katri Valan ja Salmisaaren laitosten jätevesi- ja merivesilämmönsiirtimien kunnostuksiin Helsingin Energia tilasi selvityksen ja kunnostuksen TPI Control Oy:ltä, koska siirtimien teho oli laskenut likaantumisen seurauksena eikä niiden puhdistaminen onnistunut enää tavanomaisilla puhdistusaineilla ja -menetelmillä. TPI Controlin suorittamien mittausten perusteella räätälöidyillä puhdistusmenetelmillä lämmönvaihtimien tehot saatiin jälleen nostettua. 

Lue koko asiakastarina.


Iso-Omena/Citycon

case_iso-omena.jpg

Citycon on työskennellyt TPI Control Oy:n kanssa jo vuosia parantaakseen kauppakeskus Iso Omenan lämmönsiirtojärjestelmien toimivuutta ja energiatehokkuutta. Tulokset ovat olleet hyviä. Kauppakeskuksen ilmanvaihdon, lämmityksen ja  jäähdytyksen toimivuus sekä energiatehokkuus ovat keskeisiä tekijöitä kustannustehokkaassa ja vastuullisessa yritystoiminnassa.

"TPI Controlin avulla hallitsemme lämmönsiirron huoltoa ja ylläpitoa kokonaisvaltaisesti. Kunnossapidon eri osapuolet toimivat entistä sujuvammin yhteistyössä."