ENERGIATEHOKKUUS. TALOUDELLISUUS.
EKOLOGISUUS. TOIMIVUUS.

Hyvällä ja toimivalla lämmönsiirrolla.

Lämmönsiirtojärjestelmien toimivuus erilaisissa teollisissa prosesseissa takaa energiatehokkuuden, laitteistojen häiriöttömyyden ja oikeat tuotanto-olosuhteet. Lopputuloksena on niiden osalta paras mahdollinen tuottavuus ja  kustannustehokkuus.

TPI Control Kunnostus

ikoni_kunnostus.pngKunnossapitopalvelut takaa teollisuuden lämmönsiirtojärjestelmien toimivuuden. Varmistamme lämmönsiirtopintojen, laitteistojen ja lämmönsiirtonesteiden puhtauden sekä myös lämmönsiirtonesteiden muut oikeat ominaisuudet. Lisäksi voimme varmistaa verkoston laitteistojen ihanteellisen mitoituksen ja jatkuvan, tarkan seurannan.

TPI Control Asiantuntijapalvelut

ikonit_konsultointi.pngTPI Control tarjoaa laaja-alaisia lämmönsiirron asiantuntijapalveluita: mm. nesteanalyysit, korroosiomittaukset sekä suunnittelun ja mitoituksen konsultoinnin. Tämän mahdollistaa laaja-alainen osaamisemme, oma laboratorio ja tuotekehitys, sekä pitkä ja koko ajan lisääntyvä kokemus erilaisista kohteista teollisuuden ja talotekniikan alueilla.

TPI Control Optimaaliset lämmönsiirtonesteet

ikoni_nesteet.pngTPI Controlilta löytyy oikeanlaiset pakkasnesteet, puhdistusaineet ja lisäaineet teollisuusprosessien eri tarpeisiin. Nesteet räätälöidään aina asiakkaan kohteen olosuhteisiin sopiviksi kenttä- ja laboratoriomittauksin.

Ota yhteys myyntiimme

kirsi_lehtisaari.jpg
Asiakaspalvelupäällikkö
Kirsi Lehtisaari
puh. 040 630 9460

timo_puronurmi.jpg
Asiakaspalvelupäällikkö
Timo Puronurmi
puh. 040 772 1248Yhteydenottolomake