puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Elias Jusslin TPI Controlin kaupalliseksi johtajaksi

Elias Jusslin on nimitetty TPI Controlin uudeksi kaupalliseksi johtajaksi 27.1.2020 alkaen.

Elias on toiminut aiemmin Honeywell Building Solutions liiketoimintayksikön myyntijohtajana sekä useissa myynnin asiantuntijatehtävissä. Hän on juuri päättämässä eMBA opintoja Henley Business School’ssa.

Lisäksi hänellä on vankka laaja-alainen kokemus useissa globaaleissa teknologiayrityksissä kuten Robert Bosch, Ingram Micro ja Hewlett-Packard niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kaupallisena johtajana Elias vastaa myynti- ja markkinointitiimin henkilöjohtamisen lisäksi uusien asiakkuuksien avaamisesta, avainasiakastoiminnan kehittämisestä sekä kaupallisten kumppanuuksien ja yrityskuvan vahvistamisesta. Elias liittyy osaksi TPI:n johtoryhmää ja pitää pääasemapaikkanaan Vantaan toimipistettä.

”Olen todella otettu ja innostunut saadessani liittyä huippuammattilaisten joukkoon. TPI Control on huippuyritys, jolla on mahtavat kasvu- ja kehitysnäkymät alan johtavana toimijana. Kiinteistöala elää vahvaa historiallista muutosta digitalisaation myötä, mikä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Omalta osaltani haluan olla vahvasti läsnä TPI:n tulevaisuuden rakentamisessa ja kehittämässä myyntiä ja yritysnäkyvyyttä, sekä vahvaa asiakaskokemusta” Elias toteaa.

Vapaa-ajallaan Eliasta kiinnostaa erilaiset liikuntaharrastukset, kuten talvella laskettelu, patikointi Sveitsin Alpeilla sekä kuntosali, sekä kulttuuripuolella keikat ja oma musiikkiharrastus bändin solistina. Kesällä taas Eliasta voi nähdä myös golf viheriöillä.

Toivotamme Eliaksen erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan yhteiselle matkallemme!

Ajankohtaista

#

Rekry: IV mittaus- ja säätöasentaja Vantaalle

Haemme nyt ilmanvaihdon mittaus- ja säätötaitoista huoltoasentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää
#

Nopealla reagoinnilla voidaan ehkäistä vahingon syntyminen

Jos kiinteistön tekniikassa piilee ongelma, sen liian myöhäinen korjaaminen kostautuu niin käyttäjien olosuhteissa kuin omistajan…
Lue lisää
#

Digitaaliset työkalut helpottavat sisäolosuhteiden kontrollointia

TPI Controlin olosuhdeselvitys tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvan kokonaiskuvan kiinteistön ilmanvaihto-, lämmitys- ja…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi