puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Joonas Anttila TPI Controlin operatiiviseksi johtajaksi

TPI Control on nimittänyt uudeksi operatiiviseksi johtajakseen Joonas Anttilan. Anttila (Joonas) tulee toimimaan toimitusjohtajan työparina. Hän vastaa muun muassa toimeksiantojen tuloksellisesta johtamisesta sekä kumppanuus- ja alihankintaverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hän huolehtii palvelutuotannon operatiivisesta johtamisesta ja nykyaikaisten työmenetelmien jatkuvasta kehittämisestä.

”TPI tunnetaan vahvana olosuhteiden sekä talotekniikkajärjestelmien osaajana”, Anttila taustoittaa, ”yhtiön korkeat erityisosaamis- ja laatutasot sekä tavoitteet kasvaa ja kehittyä ennestään haastoivat mukaan”. Aikaisemmin urallaan Joonas on toiminut sekä rakennusliike-, että talotekniikkasuunnittelu- ja urakointiympäristöissä muun muassa SRV:ssä sekä Laptitec:ssä. Hän on koulutukseltaan rakennusmestari AMK (LVI). ”Meneillään oleva TPI:n ja Aeratorin yhdistyminen luo mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta kattavan tarjottimen kera. Hienoa saada vielä laajempaa järjestelmäosaamista saman katon alle”, Anttila jatkaa.

"Joonaksella on näkemystä ja kokemusta rakentamisen maailmasta, ja onkin hienoa saada hänet mukaan tuomaan draivia uuden strategiamme jalkauttamiseen.” – toimitusjohtaja Ari Korhola

Töiden ulkopuolella Joonaksen löytää usein rinteestä painovoimalajien parista. ”Alamäkipyöräily on toiminut hyvin kesällä – laskettelu talvella”, Joonas naurahtaa.

Toivotamme Joonaksen tervetulleeksi TPI Controlille.

Ajankohtaista

#

Rakennusautomaation on perustuttava todellisuuteen

Toimivien sisäolosuhteiden perustana ovat oikein säädettyjen laitteiden ja rakennusautomaation välisen informaation luotettavuus. Jos…
Lue lisää
#

Rekry: Huoltoasentaja taloteknisiin kunnossapitoprojekteihin

Haemme nyt kahta huoltoasentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen, toista Pirkkalaan ja toista Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi