puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Kasvava Cleantech-yhtiö TPI Control osti Aerator Oy:n ja kehittää hallinnointimalliaan

TPI Control Oy on ostanut Keravalla toimivan Aerator Oy:n koko osakekannan. Aerator ja TPI Control toimivat samoilla liiketoiminta-alueilla. Kaupan tarkoituksena on tukea kasvua ja menestystä molemmille yhtiöille. Synergiaedut löytyvät yhteisestä cleantech-osaamisesta, jolloin molempien yhtiöiden ammattitaitoiset ja motivoituneet henkilöstöt voivat yhdessä toteuttaa yhä paremmat sisäilmaolosuhteet suomalaisissa kiinteistöissä.

TPI Controlin strategian mukaisesti kumppanuuksia on etsitty jo pitkään. TPI Control Oy:n hallituksen mukaan uuden kumppanuuden päämääränä on Aeratorin ja TPI Controlin osaamisen integrointi yhteiseksi liiketoiminnaksi. Koska kiinteistöjen käyttäjät yhä useammin vaativat puhtaampaa sisäilmaa, TPI Control voi kattavammalla tarjonnalla ottaa kokonaisvastuun kiinteistön ilmanvaihdon toimivuudesta ja kiinteistöjen käyttäjien tyytyväisyydestä.

Omistajan vaihtumisesta huolimatta yhtiöt jatkavat toistaiseksi toimintaansa itsenäisinä yrityksinä, ja ne jatkavat kaikkia nykyisiä palveluja ja asiakkuuksia kuten ennenkin.

Yrityskaupan lisäksi TPI Control terävöittää omistajastrategiaansa. Lähtökohtina toimivat kannattava kasvu ja erityisesti henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Strategian toteuttamiseksi yhtiön johdossa on tehty vahvoja panostuksia viimeisen vuoden aikana. Yhtiön toiminnassa korostetaan niin sanottua hyvää hallintotapaa (corporate governance). Hallitusta on vahvistettu pitkään kiinteistötoimialalla vaikuttaneella Petri Olkinuoralla ja hyvän hallinnoinnin ammattilaisella Antti Urrilalla. Uusi hallitus antaa yhtiölle yhä laaja-alaisemman ja ammattimaisemman pohjan kehittyä ja kasvaa muuttuvilla markkinoilla.

Strategian jalkauttamisen mahdollistamiseksi TPI Control Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut 20.8.2018 insinööri Ari Korhola. ”Olen aidosti iloinen ja innostunut, että saan mahdollisuuden lähteä viemään tätä yhtiötä kohti kasvua hyvässä porukassa.”, Korhola kertoo. Hänen mukaansa kiinteistöala tarvitsee uusiutumista, aitoa asiantuntijuutta sekä digitalisaation mahdollistamia palveluja: “Ne luovat mahdollisuuksia avata ovia maailmaan, jossa tehokkuus, tuottavuus ja aidosti asiakaslähtöiset, innovatiiviset ratkaisut muuttuvat alallamme täysin uusiksi käytännöiksi.”

Lisätietoja:

Jorma Koskinen, +358 40 550 6280, jorma.koskinen@tpi.fi

Jouko Kokkola, +358 400 658 872, jouko.kokkola@aerator.fi

Ari Korhola, +358 50 550 4801 ari.korhola@tpi.fi


Aerator Oy on ilmastointialan mittaus-, säätö- ja asennuspalveluja tarjoava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1984 lähtien. Yhtiön markkina-asema ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat pääkaupunkiseudulla.

TPI Control Oy on cleantech-alan asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii, analysoi ja kontrolloi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa. Tulosten perusteella TPI Control toteuttaa ratkaisuja, joiden avulla kiinteistöjen lämmönsiirto ja niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin. Oikein säädetty sisäilma tuo ihmisille hyvinvointia.

Ajankohtaista

#

TPI Controlin käyttöönottopalvelu vähentää korjausvelkaa

Korjausvelka kertoo, kuinka paljon enemmän rakennuksiin olisi pitänyt investoida, jotta ne olisivat kaikin puolin kunnossa. Rakennus- ja…
Lue lisää
#

Rekry: Operatiivinen johtaja

Haemme näkemyksellistä ja kokenutta talotekniikan rautaista ammattilaista osaksi cleantech-alan tunnettua, arvostettua ja dynaamista…
Lue lisää
#

Ota kiinteistösi sisäolosuhteet, energiankäyttö ja elinkaari kontrolliin

TPI Controlilta löytyy referenssit esimerkiksi 60 kiinteistön ja yhteensä 300 lämmöntalteenottolaitteen toiminnan analysoinnista ja…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi