puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Rakennamme parhaillaan Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää

Välitämme ympäristöstä – Rakennamme parhaillaan Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää.

Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään ympäristön kuormitusta sekä vaalimaan kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme. Toimimme noudattaen ympäristölakeja ja -säädöksiä ja odotamme toimittajiemme ja yhteistyökumppaneidemme toimivan samalla tavalla.

Opastamme yhteistyökumppaneitamme kemikaalien ympäristöystävällisessä käytössä (ympäristötietoisuuden lisääminen).

Kemikaaleja ja vaarallisia aineita käsitellään, säilytetään, kierrätetään ja hävitetään ympäristön kannalta turvallisesti. Kemikaalilainsäädännön tunteminen ja siinä ajan tasalla pysyminen on toiminnassamme keskeisellä sijalla.

Energiatehokkuus, ekologisuus ja elinkaariajattelu ovat koko liiketoimintaamme perusta. Ympäristöohjelmamme tavoitteet kolmelle vuodelle ovat jätehuollon tehostaminen, matkustamisen vähentäminen ja yhteistyökumppaneiden opastus ja koulutus.

Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin Svensk Miljöbas, Miljøfyrtårn, ISO 14001, EMAS.

Aiheesta lisää:

Ekokompassi

Ajankohtaista

#

TPI Control Vantaan ja Aerator Keravan toimipisteet muuttavat saman katon alle

TPI Control kasvaa vauhdikkaasti ja muuttaa uusiin ja avarampiin tiloihin 10.1. alkaen.
Lue lisää
#

Tiedote Aeratorin ja TPI Controlin sulautumisesta

Aiemmin konsernina toimineet yritykset Aerator Oy ja TPI Control Oy yhdistyvät vuoden 2020 alusta alkaen yhdeksi yhtiöksi.
Lue lisää
#

IV mittaus- ja säätöasentaja Vantaalle

Haemme nyt ilmanvaihdon mittaus- ja säätötaitoista huoltosentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi