puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Rakennamme parhaillaan Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää

Välitämme ympäristöstä – Rakennamme parhaillaan Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää.

Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään ympäristön kuormitusta sekä vaalimaan kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme. Toimimme noudattaen ympäristölakeja ja -säädöksiä ja odotamme toimittajiemme ja yhteistyökumppaneidemme toimivan samalla tavalla.

Opastamme yhteistyökumppaneitamme kemikaalien ympäristöystävällisessä käytössä (ympäristötietoisuuden lisääminen).

Kemikaaleja ja vaarallisia aineita käsitellään, säilytetään, kierrätetään ja hävitetään ympäristön kannalta turvallisesti. Kemikaalilainsäädännön tunteminen ja siinä ajan tasalla pysyminen on toiminnassamme keskeisellä sijalla.

Energiatehokkuus, ekologisuus ja elinkaariajattelu ovat koko liiketoimintaamme perusta. Ympäristöohjelmamme tavoitteet kolmelle vuodelle ovat jätehuollon tehostaminen, matkustamisen vähentäminen ja yhteistyökumppaneiden opastus ja koulutus.

Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin Svensk Miljöbas, Miljøfyrtårn, ISO 14001, EMAS.

Aiheesta lisää:

Ekokompassi

Ajankohtaista

#

Rekry: IV mittaus- ja säätöasentaja Vantaalle

Haemme nyt ilmanvaihdon mittaus- ja säätötaitoista huoltoasentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää
#

Nopealla reagoinnilla voidaan ehkäistä vahingon syntyminen

Jos kiinteistön tekniikassa piilee ongelma, sen liian myöhäinen korjaaminen kostautuu niin käyttäjien olosuhteissa kuin omistajan…
Lue lisää
#

Digitaaliset työkalut helpottavat sisäolosuhteiden kontrollointia

TPI Controlin olosuhdeselvitys tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvan kokonaiskuvan kiinteistön ilmanvaihto-, lämmitys- ja…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi