puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Rekry: Huoltoasentaja taloteknisiin kunnossapitoprojekteihin

Työpaikkakuvaus

TPI Control Oy on CleanTech-alan asiantuntijayritys, joka hallitsee syvällisesti lämmityksen, jäähdytyksen ja ilmanvaihdon prosessit sekä järjestelmät. Kartoitamme, mittaamme ja analysoimme prosessien ja järjestelmien toimivuuden sekä teemme tämän tutkimuksen perusteella kattavan kunnostus- ja ylläpitosuunnitelman elinkaaren hallintaan. Toimimme kiinteistönomistajien ja managereiden tukena tuoden parhaan mahdollisen kontrollin kiinteistöjen lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin sekä huoltoprosesseihin. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa.

Haemme nyt kahta huoltoasentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen, toista Pirkkalaan ja toista Vantaan Koivuhakaan.

Huoltoasentajana toimit lämmitys-, jäähdytys-, LTO- ja ilmanvaihtojärjestelmien kunnossapitoprojekteissa talotekniikan ja teollisuuden kohteissa. Työkohteet sijaitsevat pääosin lähialueilla, mutta kohteita on myös koko Suomessa. Matkustusvalmius on siksi ehdoton edellytys työsuhteelle. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa. Työ on pääosin päivätyötä, mutta matkustaminen venyttää välillä päivien pituutta. Huoltoasentajamme tekevät työtä itsenäisesti, sopien työkohteista joustavasti keskenään. Työkohteissa toimit joko yksin tai osana tiimiä.

Olet tervetullut joukkoomme, jos

 • haluat tehdä merkityksellistä työtä kiinteistöjen teknisessä huollossa
 • haluat oppia uutta ja teet mielelläsi monipuolista, itsenäistä työtä
 • otat vastaantulevat ongelmat haasteina ja osaat kysyä neuvoa muilta
 • tulet ihmisten kanssa toimeen
 • arvostat hyvää yhteishenkeä työporukassa
 • sinulla on B-luokan ajokortti
 • liikkuminen työkohteisiin Suomessa ja välillä myös yöpyminen sopii sinulle

Me puolestamme tarjoamme sinulle

 • hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja koulutusta myös jatkossa
 • vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa
 • kattavan terveysturvavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun
 • vakavaraisen ja reilun työnantajan, joka arvostaa henkilöstönsä hyvinvointia ja pitkiä työsuhteita

Arvostamme kokemusta vastaavan tyyppisistä työtehtävistä ja matkustamisesta työkohteisiin. Hyvän perustan tehtäviin antaa esimerkiksi talotekniikka- tai kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto. Toimimme omalla erityisosaamisalueellamme, joten valmista osaajaa meille ei löydy. Nöyrä, utelias ja omaa vastuuta ottava oppimisen asenne on työntekijöidemme ehdoton edellytys.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Hanni Pasanen, hanni.pasanen@tpi.fi, p. 050 598 2651.

Mikäli kiinnostuit, laita meille hakemus palkkatoiveineen hakulinkistä. Duunitori Huoltoasentaja.

Liitä mukaan CV ja kerro hakemustekstissä, mikä sinut sai kiinnostumaan tehtävästämme sekä mitkä asiat yleisesti ottaen ovat sinulle työssä tärkeitä.

Tehtävät täytetään mahdollisimman pian tehtävään ja työyhteisöömme soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Ajankohtaista

#

Rekry: TPI hakee kaupallista johtajaa

TPI Control hakee strategisen tahtotilan toteuttamiseksi kaupallista johtajaa vetämään myyntitiimiä ja markkinointia. Lisäksi kaupallinen…
Lue lisää
#

TPI:lle uusi teknologiajohtaja

Syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien TPI Controlin teknologiajohtajaksi on nimitetty Juri Paavilainen. Uuden tittelinsä myötä Paavilainen…
Lue lisää
#

Rakennusautomaation on perustuttava todellisuuteen

Toimivien sisäolosuhteiden perustana ovat oikein säädettyjen laitteiden ja rakennusautomaation välisen informaation luotettavuus. Jos…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi