puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Teemme tutkimusta yhteistyössä TEKESin kanssa

TPI Control käyttää vuosittain 15 prosenttia liikevaihdostaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tässä muutamia kehityshankkeitamme:

TEKES: Lämmönsiirtoprosessien ylläpito

TPI Control on valittu mukaan Tekesin Liideri-ohjelmaan kehittämään ja tuotteistamaan uusia palveluja ja laajentamaan toimintaa ulkomaille. Ohjelman tavoitteena on auttaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa kehittämällä johtamista, työn tekemisen tapoja ja työntekijöiden osaamista.

TPI Controlin projektin osatavoitteina on 1) määritellä ja saattaa loppuun käynnissä olevat tuotekehityshankkeet, 2) sovittaa talotekniikan palvelutarjoama Suomen ulkopuolisille markkinoille ja aloittaa sen myynnin suunnittelu, henkilösti ja 3) kehittää johtamista ja henkilöstön osaamista vastaamaan kasvutavoitteita.

Kumppaneina TPI Controllilla projektiin on valittu Tampereen Yliopiston Johtamiskorkeakoulun palvelukeskus Synergos sekä Finpro. Muita kumppaneita on tarkoitus ottaa mukaan projektin edetessä.

Tekes - Liideri-ohjelma

TEKES: Regenerointi

Patentti nestekiertoisen lämmönsiirtojärjestelmän puhdistamiseksi.
TPI Controlilla on patentti menetelmään ja laitteistoon, jolla saadaan lämmönsiirtojärjestelmä puhdistetuksi sen toimintaa keskeyttämättä nanopuhdistamisella. Innovaation myötä huoltotyö nopeutuu, ongelmajätettä syntyy vähemmän, eikä lämmitykseen tai jäähdytykseen tule katkosta. Innovaation avulla huoltotyö on mahdollista myös pakkaskaudella.

Artikkeli nanopuhdistamisesta Talotekniikka-lehdessä:

Talotekniikka_4_2012_artikkeli.pdf

TEKES: Lämmönsiirtopinnan puhtauden hallinta

Kunnossapidon kehitystyössä on ollut mukana TEKES, jonka avustuksella on kehitetty lämmönsiirron toiminnan mittaamista. Kunnossapitosuunnitelmaa ei tarvitse laatia arvion perusteella, vaan olosuhdemittauksien pohjalta ja kunkin asiakkaan tarpeisiin optimoituna. Kunnostustoimenpiteet sisältävät mm. lämmönsiirtopintojen puhdistuksia, lämmönsiirtonesteen säätöjä ja painejärjestelmien tasapainotuksia.


Muita kehityshankkeitamme:

  • Ilman ja hapen hallinta nestekierrossa
  • LVI pakkasneste (Tekes)
  • LPR –korroosiomittaus

Oletko kiinnostunut lukemaan tarkemmin, miten TPI Control muuttaa innovaatiot ja tutkimustulokset käytännön ratkaisuiksi? Lue lisää työstämme täällä.

Ajankohtaista

#

Rekry: IV mittaus- ja säätöasentaja Vantaalle

Haemme nyt ilmanvaihdon mittaus- ja säätötaitoista huoltoasentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää
#

Nopealla reagoinnilla voidaan ehkäistä vahingon syntyminen

Jos kiinteistön tekniikassa piilee ongelma, sen liian myöhäinen korjaaminen kostautuu niin käyttäjien olosuhteissa kuin omistajan…
Lue lisää
#

Digitaaliset työkalut helpottavat sisäolosuhteiden kontrollointia

TPI Controlin olosuhdeselvitys tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvan kokonaiskuvan kiinteistön ilmanvaihto-, lämmitys- ja…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi