puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

PIILOTETTU: TPI Control rekrytoi toimitusjohtajan jatkamaan yhtiön menestyksekästä taivalta

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa. Tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmönsiirtoprosessit ja niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin.

”Tuotamme konkreettisia hyötyjä asiakkaillemme korkean asiantuntemuksen ja innovointikyvykkyyksiemme avulla.”

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä hallituksen puheenjohtajaksi TPI Control rekrytoi nyt

TOIMITUSJOHTAJAN

jatkamaan yhtiön menestyksekästä taivalta. Tulet kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme tulevaisuuden muuttuvien olosuhteiden ja asiakastarpeiden mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta
  • palveluliiketoiminnallista kompetenssia
  • näyttöjä asiakkuuksien ja asiakaskokemuksen johtamisesta
  • ideointikykyä
  • erinomaisia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja henkilöjohtamistaitoja

Arvostamme laaja-alaista kiinteistöalan tuntemusta ja sidosryhmäkontakteja sekä kokemusta palveluliiketoiminnan konseptoinnista ja kehittämisestä.

Etsimme innostavaa, jämäkkää, positiivisella asenteella toimivaa ja toimeenpanevaa henkilöä, joka saa asioita valmiiksi. Hyödynnät koko organisaation osaamista ja uskot yhdessä tekemiseen. Olet luottamusta herättävä luontainen verkottuja . Ideoit, näet uusia mahdollisuuksia ja johdat tiedolla. Tavoitteenasi on vahvistaa yhtiön asemaa edelläkävijänä toimialalla ja ylläpitää yhtiötä erinomaisena työpaikkana.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla kehittämässä ja kasvattamassa vakavaraista yhtiötä ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiota. Osallistut myös vahvasti koko yhtiön strategian ja toimintamallien kehittämiseen. Toimipaikkasi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jorma Koskinen p. 040 5506280 17.-19.1. klo 9.30-11.00 sekä 23.-25.1 klo 11.00-14.00 ja muina aikoina Personnel Groupin konsulttijohtaja Janne Metsä, p. 0400 909927.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Personnelin sivuilla 28.1.2018 mennessä.

Ajankohtaista

#

TPI Control Oy jakaa liiketoimintojaan

Y-tunnuksemme ja laskutusosoitteemme ovat muuttuneet. TPI Control Oy:n osakkeenomistajat ovat päättäneet jakaa TPI Control Oy:n…
Lue lisää
#

Olosuhdeselvitys on helppo keino varmistaa tilankäyttäjien viihtyvyys

Sisäilmaolosuhteiden, ilmanvaihdon ja lämmönsiirtojärjestelmien toimiva kontrollointi ehkäisee ongelmatilanteita. Usein se on kuitenkin…
Lue lisää
#

TPI Controlin käyttöönottopalvelu vähentää korjausvelkaa

Korjausvelka kertoo, kuinka paljon enemmän rakennuksiin olisi pitänyt investoida, jotta ne olisivat kaikin puolin kunnossa. Rakennus- ja…
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi