puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

TPI:lle uusi teknologiajohtaja

Syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien TPI Controlin teknologiajohtajaksi on nimitetty Juri Paavilainen. Uuden tittelinsä myötä Paavilainen huolehtii, että TPI:n kilpailukykyiset ja modernit työvälineet tukevat liiketoimintaa sekä yhtiön sisällä että asiakasrajapinnassa. Nimitykseensä asti Paavilainen työskenteli TPI:llä projektipäällikkönä. Sitä ennen hän vietti yli kymmenen vuotta autoteollisuuden parissa, Suomessa ja ulkomailla.

”Tänä aikana olen nähnyt monenlaista tietoteknistä järjestelmää. On hienoa päästä soveltamaan näitä oppeja TPI:lle”, Paavilainen kertoo.

Tällä hetkellä työn alla on uuden mobiilisovelluksen käyttöönotto kenttäolosuhteissa. Se koskee sekä tuotantoa että tekniikkaa. Seuraavaksi Paavilaista odottavat CRM:n applikaatiot, raportoinnit sekä integroinnit asiakkaiden ja kumppaneiden järjestelmiin ja prosesseihin.

Työn vastapainona tuore teknologiajohtaja harrastaa monenlaista liikkumista. Paavilaisen arkea piristävät mm. varjoliito ja muut ilmailulajit sekä pyöräily.

Ajankohtaista

#

TPI Control Vantaan ja Aerator Keravan toimipisteet muuttavat saman katon alle

TPI Control kasvaa vauhdikkaasti ja muuttaa uusiin ja avarampiin tiloihin 10.1. alkaen.
Lue lisää
#

Tiedote Aeratorin ja TPI Controlin sulautumisesta

Aiemmin konsernina toimineet yritykset Aerator Oy ja TPI Control Oy yhdistyvät vuoden 2020 alusta alkaen yhdeksi yhtiöksi.
Lue lisää
#

IV mittaus- ja säätöasentaja Vantaalle

Haemme nyt ilmanvaihdon mittaus- ja säätötaitoista huoltosentajaa vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi