puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

TPI:lle uusi teknologiajohtaja

Syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien TPI Controlin teknologiajohtajaksi on nimitetty Juri Paavilainen. Uuden tittelinsä myötä Paavilainen huolehtii, että TPI:n kilpailukykyiset ja modernit työvälineet tukevat liiketoimintaa sekä yhtiön sisällä että asiakasrajapinnassa. Nimitykseensä asti Paavilainen työskenteli TPI:llä projektipäällikkönä. Sitä ennen hän vietti yli kymmenen vuotta autoteollisuuden parissa, Suomessa ja ulkomailla.

”Tänä aikana olen nähnyt monenlaista tietoteknistä järjestelmää. On hienoa päästä soveltamaan näitä oppeja TPI:lle”, Paavilainen kertoo.

Tällä hetkellä työn alla on uuden mobiilisovelluksen käyttöönotto kenttäolosuhteissa. Se koskee sekä tuotantoa että tekniikkaa. Seuraavaksi Paavilaista odottavat CRM:n applikaatiot, raportoinnit sekä integroinnit asiakkaiden ja kumppaneiden järjestelmiin ja prosesseihin.

Työn vastapainona tuore teknologiajohtaja harrastaa monenlaista liikkumista. Paavilaisen arkea piristävät mm. varjoliito ja muut ilmailulajit sekä pyöräily.

Ajankohtaista

#

Elias Jusslin TPI Controlin kaupalliseksi johtajaksi

Elias Jusslin on nimitetty TPI Controlin uudeksi kaupalliseksi johtajaksi 27.1.2020 alkaen.
Lue lisää
#

TPI Control Vantaan ja Aerator Keravan toimipisteet muuttavat saman katon alle

TPI Control kasvaa vauhdikkaasti ja muuttaa uusiin ja avarampiin tiloihin 10.1. alkaen.
Lue lisää
#

Tiedote Aeratorin ja TPI Controlin sulautumisesta

Aiemmin konsernina toimineet yritykset Aerator Oy ja TPI Control Oy yhdistyvät vuoden 2020 alusta alkaen yhdeksi yhtiöksi.
Lue lisää

Lue, miten voimme auttaa

Ota yhteyttätpi@tpi.fi