puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien jatkuva seuranta luo varmuutta ja auttaa optimoimaan huoltotoimenpiteet

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten ja kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Tällä hetkellä TPI Control seuraa jatkuvasti kaikkien Cityconin Suomen kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa. Järjestelmien jatkuva seuranta luo varmuutta siihen, että esimerkiksi huoltotoimenpiteet osataan tehdä oikeaan aikaan.

Citycon operoi kauppakeskuksia Pohjoismaissa. Meillä on kohteita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa, kertoo CityconinMyyrmannin ja Isomyyrin ostoskeskusten kiinteistöpäällikkö Thomas Stenius.

Kaikki kiinteistöt TPI Controlin palveluiden piirissä

Käytännössä TPI Control hoitaa Cityconin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valvontaa ja monitorointia. Tehtyjen havaintojen perusteella TPI Control antaa myös suosituksia siitä, kuinka järjestelmiä kannattaisi huoltaa ja ylläpitää.

– Yhteistyömme TPI Controlin kanssa on pitkäikäinen. Yhteistyö on laajentunut koko ajan ja nyt kaikki Suomen kiinteistömme ovat TPI Controlin palveluiden piirissä, Stenius summaa.

– Yhteistyön ansiosta olemme pystyneet muun muassa varmistamaan sen, että järjestelmät on laitettu kuntoon aina ennen jäähdytyskauden alkamista. Parhaillaan meillä ovat alkamassa lämmitysjärjestelmän korjaustyöt, joissa myös TPI Control on mukana varmistamassa, että nestepiirit saadaan optimaalikuntoon, Stenius kertoo.

Rehellistä ja avointa yhteistyötä

Henkilökohtaisesti Stenius arvostaa sitä varmuutta, jonka TPI Controlin kanssa tehtävä yhteistyö hänelle tuo. Hän voi luottaa siihen, että joku seuraa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä jatkuvasti.

– TPI Control antaa meille vuosittain raportteja. Jos jokin osa-alue järjestelmästä on niin sanotusti keltaisella, niin osaamme ottaa sen tarkkailuun. Voimme suunnitelmallisesti katsoa, että asia hoidetaan kuntoon esimerkiksi jonkun muun korjauksen yhteydessä. Nämä asiat ovat minulle omassa työssäni tärkeintä, Stenius painottaa.

– TPI Controlin kanssa on ollut hyvä tehdä yhteistyötä. Yhteistyö on ollut rehellistä sekä avointa puolin ja toisin, Stenius summaa.

Lisää asiakastarinoita

Tamro – Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua

Tamro – Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua
Lue koko tarina

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin
Lue koko tarina

Lue, miten voimme auttaa