puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. TPI Control toteuttaa Tamron toimistotaloon sekä logistiikkakeskuksiin säännöllisiä lämmitysverkoston tarkistuksia. Näiden kontrollikäyntien avulla varmistetaan, että verkostot ovat kunnossa. Samalla ne ovat myös osa Tamron kiinteistöjen elinkaariajattelua.

Tamron Vantaan toimistotalo on rakennettu vuonna 1990. Rakennus on iältään sellainen, että erilaiset ylläpidolliset ja elinkaariajattelun mukaiset toimenpiteet ovat tärkeässä roolissa. Sama pätee myös Tamron logistiikkakeskuksiin. Niin toimistotalossa kuin logistiikkakeskuksissa on tehty töitä esimerkiksi hyvien sisäilmaolosuhteiden eteen.

– Voidaksemme varmistaa tuotteiden turvallisen ja laadukkaan toimituksen käyttäjille, vaatii se myös logistiikkakeskuksilta erittäin hyvää järjestelmäkuntoa, painottaa Tamron kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen.

– Hyvät sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjiä varten. Kun käyttäjillä sellaiset on, niin myös työympäristö ja tuottavuus paranevat. Sitä kautta kaikilla on hyvä olla, Marttinen toteaa.

Lopputulos vastaa tarjottua

Tamron tavoitteena on, että sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjille hyvät. Osana toimenpiteitä ovat myös lämmitysverkon tarkistukset.

– Annoimme TPI Controlille mahdollisuuden auttaa lämmitysverkoston ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Tällä hetkellä he tekevät meille säännöllisiä tarkastuksia, joilla varmistetaan, että meidän verkostomme ovat kunnossa. Se on osa elinkaariajattelua, Marttinen kertoo.

– TPI Controlin asiantuntevuus tällä sektorilla on omien huomioideni perusteella huippuluokkaa. Toiminnasta jää luottamus siihen, että he tietävät mistä puhuvat. Lopputulos vastaa sitä, mitä he tarjoavat, Marttinen summaa.

Lisää asiakastarinoita

Citycon – Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien jatkuva seuranta luo varmuutta ja auttaa optimoimaan huoltotoimenpiteet

Citycon – Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien jatkuva seuranta luo varmuutta ja auttaa optimoimaan huoltotoimenpiteet
Lue koko tarina

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin
Lue koko tarina

Lue, miten voimme auttaa