puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

TPI Control Oy Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §

Keräämme tietoa siitä, miten verkkosivuillamme vierailevat käyttävät sivustoa. Alta löytyy lisätietoja siitä, mitä tietoja kerätään, miten niitä käsitellään, mihin tietoja käytetään, kuka näkee tiedot ja keneen voit olla yhteydessä lisätietojen saamiseksi tai kerättyihin tietoihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

TPI Control Oy kerää käyttäjistä kahdenlaisia tietoja:

  • Evästetietoja (kerätään automaattisesti)
  • Käyttäjien antamia tietoja

TPI Control Oy:n sivustoilla hyödynnetään evästeitä.

Mikä on eväste?

Kun vierailet jollakin TPI Control Oy:n verkkosivustolla ensimmäistä kertaa, vastaanotat automaattisesti yhden tai useamman evästeen. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan verkkoselaimeesi ja joka rekisteröi sinut yksilöllisenä käyttäjänä. Internetin käyttö on evästeiden avulla helpompaa, sillä verkkosivusto voi evästeitä käyttämällä säilyttää tietoja asetuksistasi, jolloin sinun ei aina tarvitse aloittaa alusta. Evästeiden avulla saamme tietoa vierailustasi. Käytämme evästeitä demografisten ja käyttäjiin liittyvien tilastojen keräämiseksi sivustolla kävijöistä. Keräämme verkkosivujen käyttäjistä esimerkiksi seuraavia tietoja: kauanko viivyt verkkosivustolla, mitä sivuja luet, oletko aiemmin käynyt sivustolla ja mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytät. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit estää kaikki evästeet, poistaa aiemmat evästeet kovalevyltäsi tai saada ilmoituksen ennen evästeen tallentamista. Voit halutessasi käyttää sivustoamme selaimesi salatussa incognito-tilassa.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TPI Control Oy (Y-tunnus 2125251-4)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Toimitusjohtaja

Jorma Koskinen

p. 020 7598 200

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa:

etunimi.sukunimi@tpi.fi

3. Rekisterin nimi

TPI Control Oy:n sisällöstä ja palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

  • Nimi
  • Titteli
  • Yritys
  • Y-tunnus
  • Postiosoite, toimitusosoite, laskutusosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta markkinointimateriaalia yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään asiakkaalta itseltään sopimuksen tekemisen yhteydessä. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla rekisteröitäväksi, kunnes hän haluaa poistua rekisteristä.

7. Tietojen luovutus

Rekisterin tiedot ovat ainoastaan TPI Control Oy:n käytettävissä. Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain yrityksen henkilökuntaan kuuluvalle. Rekisteri sijaitsee TPI Control Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.


Tiedot on päivitetty 12.2.2018