puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Älä panikoi. Tilanteeseen on ratkaisu.

TPI Control Olosuhdeselvityksen avulla saat kiinteistösi sisäilmaolosuhteet pysymään tasaisen laadukkaina vuodenajasta riippumatta.

Olosuhdeselvityksessä mittaamme ja tutkimme kiinteistösi huolellisesti. Lopuksi saat kattavat raportit sekä lämmönsiirron ohjausarvot, joiden avulla sisäilmaolosuhteiden hallinta helpottuu.

Kontrolloimalla tilannetta minimoimme turhat huoltokäynnit, ylimääräiset kustannukset sekä ilmanvaihdon ja lämmityksen epätasapainosta johtuvat ongelmat. Silloin myös tilankäyttäjät viihtyvät ja voivat hyvin.

Keskity oikeisiin asioihin oppaamme avulla

Laadimme oppaan, joka kertoo, mistä tekijöistä optimaaliset sisäolosuhteet koostuvat. Luotettavien ja järkevästi laadittujen ohjausarvojen ansiosta sekä kiinteistösi että sen tilankäyttäjät voivat hyvin.

Johda kiinteistöäsi tiedolla.

Valtaosa tilankäyttäjien sisäilmaolosuhteita koskevista yhteydenotoista kohdistuu muihin kuin todellisiin sisäilmaongelmiin.

Järkevän suunnittelun sekä tietoon perustuvien mittaustulosten ansiosta kiinteistösi sisäilmaolosuhteet saadaan hallintaan. Olosuhdeselvityksen myötä ongelmiin voidaan puuttua etukäteen, ja kausittaiset vaihtelut tasoittuvat.

Kun lämpötilaan, vedon tunteeseen ja tunkkaiseen ilmaan liittyvät viihtyvyystekijät saadaan hallintaan, tilankäyttäjien hyvinvointi kohentuu.

Opas luettu? Ryhdytään toimeen.

TPI:n palvelut kattavat niin pienemmät kun isommatkin kiinteistöt.

Pyydä arvio olosuhdeselvitykselle!